OnePlus Watch – паметни сат прилагођен вашем начину живота

18.07.2023. 13:00
0
ИЗВОР: katera.news

На изузетно конкурентном тржишту паметних уређаја, компанија OnePlus остварила је велики успјех захваљујући једноставној формули – квалитет по приступачној цијени.

За кратко вријеме OnePlus pametni sat постао је синоним за квалитет и елегантан дизајн, без сувишних детаља. Израђен на темељу кућишта од нерђајућег челика и према IP68 стандарду, поуздано је заштићен од прашине, док водоотпорност износи 5 ATM.

Истовремено, за одличну оштрину задужен је AMOLED дисплеј од 1.39 инча.

У сат је интегрисан софтвер са 110 различитих активности, на основу којих можете да одаберете идеалан режим вјежбања. Захваљујући такозваним „фитнес“ сензорима, OnePlus је фантастичан избор уколико вам је потребан геџет који ће током тренинга мјерити откуцаје и засићеност крви кисеоником, као и ниво стреса. Уз то, посједује и GPS, барометар, дигитални компас, жироскоп и педометар, те вам олакшава свакодневне активности и помаже да водите бригу о вашем здрављу – константно броји кораке, прерачунава утрошене калорије, мјери удаљеност, прати рад срца, те квалитет сна.

OnePlus је свој први паметни сат обогатио Warp Charge технологијом која уз модус брзог пуњења омогућава трајање батерије и до 14 дана, у зависности од дневног коришћења. Меморија од 4 GB простора одлична је за музику, како бисте могли слушати своју омиљену музичку листу док ходате, трчите или возите бицикл. Такође, на овом сату можете прочитати и све своје поруке, податке о тренингу, те видјети долазне позиве.

OnePlus Watch, елегантног дизајна и са одличним карактеристикама, потражите у м:тел понуди по промотивној цијени од 61,75 КМ уз одабрану претплата тарифу, а остатак платите на рате од 10,75 КМ мјесечно.

Више информација о овом уређају потражите на www.мтел.ба или сазнајте бесплатним позивом на 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 10m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    34m
    0
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    21h 27m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    15h 18m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    28m
    0