Општина Источна Илиџа матурантима за екскурзију уплатила 4.400 КМ

11.05.2023. 08:36
1
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа уплатила је ученицима Средње школе „28. јуни“, одјељењу III4 износ од 4.400 КМ за одлазак на матурску екскурзију 13. маја.

Начелник ове општине Маринко Божовић пожелио је ученицима лијепо путовање, уз апел да, као и увијек, слушају своје професоре, а због недавних, трагичних догађаја у Београду и они сами покажу један већи ниво озбиљности.

- Како су ми приликом посјете објаснили ученици и њихова професорица Јадранка Регоје, овај износ представља вриједност шест појединачних екскурзија, али ће се подијелити на све ученике овог одјељења, према приоритетима, јер се ради о сложном и добром разреду - навео је Божовић.

Слика

Фото: Фејсбук/ Маринко Божовић

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Citalac 11.05.2023. 10:31
    Je li uplacanjo samo ovom odjeljenju ili i ostalim? Ako je samo ovom, zasto samo njemu?
Повезане вијести
Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО) Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    18h 27m
    2
  • Данас Марковдан
    6h 45m
    0
  • Извучено тијело настрадалог рудара
    22h 27m
    0
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    3h 3m
    0
  • Из Рудог ка манастиру Острог кренуло 13 ходочасника
    19h 48m
    1