ОШ "Пале" домаћин манифестације "Мостови пријатељства" од 26. до 28. августа

24.08.2021. 19:04
0
ИЗВОР: Катера

Основна школа "Пале" домаћин је манифестације "Мостови пријатељства" која ће се одржати од 26. до 28. августа 2021. године и угостити пријатеље из Србије, Словеније, Црне Горе и БиХ.

У склопу манифестације планирано је одржавање богатог културно-умјетничког програма, који садржати пјесму, игру, драмске приказе, рецитацију, изложбе и фудбалске утакмице, на којима ће учествовати мјешовите екипе дјечака и дјевојчица, старости од 10 до 14 година.

Из ОШ "Пале" за портал Катера кажу да ће свечано отварање манифестације "Мостови пријатељства" бити одржано у сали Културног центра "Пале", 26. августа у 17.00 часова, уз поздравну ријеч домаћина и културно-умјетнички програм.

Другог дана манифестације, 27. августа у 17.00 часова на спортским теренима ОШ "Пале" биће одржана пријатељска утакмица мјешовитих екипа, а након утакмице биће уручене награде и признања учесницима.

Управа Основне школе "Пале" позива ученике, родитеље и наставнике да се придруже манифестацији те да заједно граде мостове пријатељства са пријатељима из региона.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Основне школе „Пале“ освојили запажене резултате на Регионалном такмичењу из физике Ученици Основне школе „Пале“ освојили запажене резултате на Регионалном такмичењу из физике
Ученици Основне школе „Пале“ прикупили 4.000 килограма пластике Ученици Основне школе „Пале“ прикупили 4.000 килограма пластике
Ученици ОШ „Пале“ учествовали на манифестацији „Европско село“ у Словенији (ФОТО) Ученици ОШ „Пале“ учествовали на манифестацији „Европско село“ у Словенији (ФОТО)
Најчитаније
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    2h 10m
    1
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    16h 11m
    0
  • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
    20h 33m
    4
  • Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
    20h 58m
    0
  • Лука Глигорић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
    18h 48m
    1