Откријте нови свијет могућности – vivo Y35

13.02.2023. 15:47
0
ИЗВОР: katera.news

Модеран дизајн, сјајне карактеристике и веома приступачна цијена добри су разлози да обратите пажњу на vivo Y35 паметни телефон из м:тел понуде.

Са великим екраном од 6,58 инча угодним за рад и читање, vivo Y35 биће занимљив и млађима и старијим корисницима, а са батеријом од 5000 mAh уз брзо пуњење свима који желе да им телефон што прије буде спреман за дуготрајно коришћење.

Уз више него довољно интерне меморије од 256 GB, vivo Y35 нуди 8 GB RAM + 8 GB проширеног RAM који се добија искориштавањем неактивног простора. Без кашњења, без успоравања с лакоћом се пребацујте с једне на другу активну апликацију.

Са главном камером од 50 MP усликајте фотографије високе дефиниције са много живописних детаља. Уз подршку електронске стабилизације и додатних алгоритама снимите јасне видео снимке и док сте у покрету.

Уз препоручену Топ тарифу овај одлични телефон из м:тел понуде можете купити по цијени од 45,22 КМ уз мјесечну претплату од 7,86 КМ.

Опремите се стилом, садржајем и многим сјајним функцијама, vivo Y35 наручите онлине или позивом на бесплатни број 0800 50 000. Више информација потражите на mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету! М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету!
Најчитаније
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    11h 33m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    6h 59m
    0
  • Посни роштиљ од кромпира
    7h 9m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    7h 14m
    0
  • Српска легализује исплату плате у коверти
    5h 53m
    0