Откривен идентитет особе која је платила 100.000 евра за убиство брата и братића

03.09.2019. 18:59
0
ИЗВОР: Српска инфо

Расим Демировић (55) из Бихаћа, којег су данас ухапсили полицијски службеници Федералне управе полиције платио је 100.000 евра за убиство брата Бајана и његовог сина Невреса.

На основу наредбе Кантоналног суда Бихаћ извршени су претреси стамбених објеката и возила на двије локације на подручју Бихаћа, које користи осумњичени, који је током данашњих активности ухапшен.

Демировић се доводи у везу с предметним кривичним дјелом на начин да је у претходном периоду ангажовао одређене особе с подручја Херцеговачко-неретванског кантона, која су требала да за новчани износ од 100.000 евра, изврше ликвидацију његовог брата и да нанесу тешке тјелесне повреде његовом сину Невресу које ће за посљедицу имати одређени степен инвалидитета, сазнаје Аваз.

Приликом претреса пронађени су и привремено одузети предмети који су тражени наредбом Суда, а ради се о 10 мобилних телефонских апарата с припадајућим СИМ картицама, рачунарској опреми, оружју, муницији те другим предметима који су кориштени за припремање извршења овог кривичног дјела.

Ухапшени ће бити криминалистички обрађен у службеним просторијама Федералне управе полиције те ће, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, у законском року бити предат Тужилаштву Унско-санског кантона.

Федерална управа полиције наставља активности на реализацији ове оперативне акције.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    15h 17m
    3
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    15h 49m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    11h 0m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    15h 58m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    19h 5m
    0