Пакетићи за мале пацијенте у Источном Сарајеву и Сарајеву

26.12.2019. 21:55
0
ИЗВОР: Срна

Запослени у Адико банци у пратњи Дједа Мраза подијелили су новогодишње пакетиће најмлађим пацијентима у болницама у Сарајеву и Источном Сарајеву.

Акција је хуманитарног карактера и организована је са циљем да се болесној и социјално угроженој дјеци и младима уљепшају празнични дани, саопштено је из ове банке.

Ову акцију заједнички реализују запослени Адико банке у Сарајеву и Бањалуци, а обје банке подржавају ову активност запослених тако што у ове намјене донирају исти износ који прикупе запослени.

Ове активности су наставак пројекта “Један пакетић за један осмијех” који девету годину организују запослени Адико банке.

Акција је започела прије неколико дана, подјелом пакетића у болници у Мостару, а осим Сарајева и Источног Сарајева, акција ће бити реализована и у Зеници, Грачаници, Бањалуци, Теслићу, Чапљини и неколико других локација у БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици ОШ „Петар Петровић Његош“ обрадовали малишане на педијатрији Болнице „Србија“ Ученици ОШ „Петар Петровић Његош“ обрадовали малишане на педијатрији Болнице „Србија“
Хуманитарна акција прикупљања пакетића за дјецу у Шековићима Хуманитарна акција прикупљања пакетића за дјецу у Шековићима
Хуманитарац Максо у новогодишњој акцији – Пакетићи за дјецу из Вишеграда Хуманитарац Максо у новогодишњој акцији – Пакетићи за дјецу из Вишеграда
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    22h 30m
    1
  • Партизан мијења име!
    15h 12m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 45m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    17h 19m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    23h 4m
    3