Педофил дјетету слао порнографију и наговарао га на блуд

14.10.2024. 16:49
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Бијељински Основни суд потврдио је оптужницу против Џ.Х. која гa терети да је седам мјесеци путем друштвених мрежа слао порнографски садржај на профил тринаестогодишњег дјетета.

 

Оптужницу против њега подигло је Окружно јавно тужилаштво Бијељина и на терет му је стављено кривично дјело упознавање дјеце са порнографијом.

Међутим, оно што оптужени није знао иза профила дјетета били су прикривени истражиоци који су истраживали педофилију на интернету.

- Џ.Х. је оптужен да је од маја 2022. године, па до јануара 2023. године на друштвеној мрежи Фејсбук и Инстаграм контактирао профиле који су креирани од стране прикриваних истражилаца са легендама сличним профилима дјеце са подручја града Бијељине.  Оптужени је тако са профилом који је креиран као профил дјевојчице узраста од 13 година, комуницирао на сексуално експлицитан начин, слао експлицитне порнографске фотографије, фотографишући и шаљући свој полни орган, шаљући снимке на којима се самозадовољава - стоји у оптужници.

Наводи се да је оптужени у разговорима мислећи да се рaди о дјетету узраста 13 година од њега тражио и наговарао га да се фотографише на сексуално експлицитан начин и да му се таквa фотографијa пошаље.

Како се наводи у оптужници оптужени је  био је свјестан да се дописујете са дјететом од 13 година.

- Приликом комуникације више пута му је поновљено да се дописује са дјететом које има 13 година. Дакле, дјетету млађем од петнаест година приказао посредством компјутерске мреже слике и аудио-визуелни материјал порнографске садржине, чиме је починио кривично дјело упознавање дјеце са порнографијом- наводи се у оптужници.

Пише: Небојша Томашевић

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра исплата социјалних давања и мјесечних накнада за борце Сутра исплата социјалних давања и мјесечних накнада за борце
У Српској за девет мјесеци пронађено 1.338 миграната У Српској за девет мјесеци пронађено 1.338 миграната
У Каљини освештано и откривено спомен-обиљежје српским борцима и цивилима У Каљини освештано и откривено спомен-обиљежје српским борцима и цивилима
Најчитаније
  • Црква Успења Пресвете Богородице на Палама (ФОТО)
    12h 4m
    0
  • Раденко Ивановић стекао звање доктора медицинских наука
    7h 41m
    8
  • У уторак сахрана свих жртава катастрофалних поплава у Доњој Јабланици и селу Злате
    23h 23m
    0
  • Милена Дравић - вољена филмска и позоришна дива
    12h 4m
    0
  • Сутра дочек вицешампионке свијета Марине Куртеш
    23h 1m
    0