Пехар за тенисера Николу Голијанина

22.05.2023. 13:56
0
ИЗВОР: katera.news

На Првенству ФБиХ у тенису, које је одржано у Сaрајеву, одржаном у Сарајеву, учествовали су сви најбољи такмичари из цијеле Босне и Херцеговине, а тенисер из Источног Сарајева Никола Голијанин освојио је 3. мјесто.

То је још један у низу одличних резултата за овог младог и перспективног тенисера, који већ на почетку ове године биљежи фантастичне резултате. Његови успјеси су још већи  ако узмемо у обзир да се овај једанаестогодишњак такмичи углавном са старијим дјечацима од себе.

Да подсјетимо, Никола је на Првенству Републике Српске, које је одржано у Бањалуци крајем прошлог мјесеца, освојио 3. мјесто у конкуренцији такмичара из цијеле Босне и Херцеговине, а прије тога на Отвореном првенству Босне и Херцеговине, одржаном у Широком Бријегу, 2. мјесто.

За Николу нема одмора и он наставља са припремама за овогодишњи турнир Dub bowl, који се још и незванично зове првенство свијета, на којем ће Никола покушати да у конкуренцији најбољих јуниора свијета направи што бољи резултат.

Тренер Саша Вуковић, који са Николом ради од почетка његове каријере, презадовољан је радом, трудом и на крају постигнутим резултатима младог тенисера.

Он је истакао да Никола својим успјесима на тениском терену, али и својим понашањем, васпитањем и културом на најљепши и најбољи начин представља себе, свој клуб и град из којег долази.

Коментари 0
Повезане вијести
Ана Ивановић поново узима рекет у руке Ана Ивановић поново узима рекет у руке
Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч
Српски дуел у другом колу УС опена - Ђоковић против Ђереа Српски дуел у другом колу УС опена - Ђоковић против Ђереа
Најчитаније
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    4h 40m
    0
  • Српски Колорадо јединствен у Европи: Чудо природе за које многи нису чули (ВИДЕО)
    19h 1m
    0
  • Жељко Пржуљ - "Сами на свијету" (одломак)
    2h 48m
    0
  • Милан Ракић, пјесник, дипломата и тајни агент: Волио је двије жене и ослободио Косово
    3h 2m
    0
  • Шахиста Предраг Батинић првак Града Источно Сарајево
    20h 32m
    0