Пехар за тенисера Николу Голијанина

22.05.2023. 13:56
0
ИЗВОР: katera.news

На Првенству ФБиХ у тенису, које је одржано у Сaрајеву, одржаном у Сарајеву, учествовали су сви најбољи такмичари из цијеле Босне и Херцеговине, а тенисер из Источног Сарајева Никола Голијанин освојио је 3. мјесто.

То је још један у низу одличних резултата за овог младог и перспективног тенисера, који већ на почетку ове године биљежи фантастичне резултате. Његови успјеси су још већи  ако узмемо у обзир да се овај једанаестогодишњак такмичи углавном са старијим дјечацима од себе.

Да подсјетимо, Никола је на Првенству Републике Српске, које је одржано у Бањалуци крајем прошлог мјесеца, освојио 3. мјесто у конкуренцији такмичара из цијеле Босне и Херцеговине, а прије тога на Отвореном првенству Босне и Херцеговине, одржаном у Широком Бријегу, 2. мјесто.

За Николу нема одмора и он наставља са припремама за овогодишњи турнир Dub bowl, који се још и незванично зове првенство свијета, на којем ће Никола покушати да у конкуренцији најбољих јуниора свијета направи што бољи резултат.

Тренер Саша Вуковић, који са Николом ради од почетка његове каријере, презадовољан је радом, трудом и на крају постигнутим резултатима младог тенисера.

Он је истакао да Никола својим успјесима на тениском терену, али и својим понашањем, васпитањем и културом на најљепши и најбољи начин представља себе, свој клуб и град из којег долази.

Коментари 0
Повезане вијести
Миомир Кецмановић без пласмана у полуфинале турнира у Ченгдуу Миомир Кецмановић без пласмана у полуфинале турнира у Ченгдуу
Британци ривал тенисерима Србије Британци ривал тенисерима Србије
Ђоковић побиjедио Фокину, тенисери Србије на завршном турниру Дејвис купа Ђоковић побиjедио Фокину, тенисери Србије на завршном турниру Дејвис купа
Најчитаније
 • "Дани тикве" окупили велики број излагача и посјетилаца (ФОТО)
  11h 27m
  0
 • Највећу тикву узгојила Бојанa Милановић из Пријепоља
  11h 1m
  0
 • Активан хуманитарни број 17092 за нашу Магдалену!
  15h 44m
  0
 • Свете мученице Вера, Нада и Љубав и мајка им Софија
  17h 1m
  0
 • Возио 228 километара на час, дјеца нису била везана
  5h 25m
  0