Петровић: Бићу градоначелник свих, нећу дијелити људе

02.10.2020. 18:54
0
ИЗВОР: Bn

-Бићу градоначелник свих грађана, нећу дозволити никакве подјеле нити притиске и уцјене на било кога - изјавио је данас на конференцији за новинаре кандидат СДС за градоначелника Бијељине доктор Љубиша Петровић.

-Добијамо све већи број тужних прича, које су срцепарајуће, када радници говоре о тортури, односно, притисцима које трпе - казао је Петровић, наглашавајући да је то накарадна политика.

-Једно демократско друштво каквом ми тежимо не може почивати на притисцима и уцјенама према радницима да се страначки опредјељују за овог или оног. Ми треба да тежимо слободном демократском друштву да се људи сами опредијеле за кога су -  казао је доктор Петровић, обећавши да ће када добије подршку грађана Бијељине елиминисати све подјеле и притиске на запослене раднике у градској управи.

Убијеђен да ће добити подршку грађана Бијељине, Петровић је рекао да ће бити градоначелник свих грађана и да ће све учинити да се створе потребни услови за несметан рад градске управе, коју ће водити стручни људи без обзира на страначку припадност.

Говорећи о великим пројектима, који се најављују да ће бити реализовани наредних година, он је рекао да против тога није нико.

–Пројекти су добродошли и врло су битни за будућност свих грађана и развој Бијељине. То нико не спори, али ми морамо мислити и свакодневним проблемима, како побољшати живот наших суграђана - казао је Петровић.

-Ми морамо мислити и о вртићима, школарцима, повећању износа стипендија, како обезбиједити нова радна мјеста -  каже Петровић.

Критике на рачун рада нове власти, коју предводи СНСД у овом граду, на конференцији за новинаре изнијели су предсједници градских одбора СДС и ПДП.

За њих актуелни градоначелник Мићо Мићић злоупотребљава јавне ресурсе зарад својих личних и страначких интереса.

Предсједник Градског одбора СДС Бијељина Томица Стојановић је рекао да отуђени градоначелник Мићо Мићић прича само о пројектима, који имају везе са кредитним задужењима, која ћемо, како је казао, ми, Семберци да враћамо.

-Како раде видјели смо то код недавне подјеле новца за подстцаје у износу већем од 600 хиљуада марака када је подијелио подбнима а не онима којима је то и намијењено -  подсјетио је Стојановић и нагласио да тога неће бити код новог градоначелника Бијељине.

Коментари 0
Повезане вијести
Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине
Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    4h 2m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    2h 46m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    18h 59m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    15h 13m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    20h 5m
    0