Почиње нова НБА сезона, пратите је уз м:тел!

17.10.2022. 14:38
0
ИЗВОР: katera.news

Нова 76.  сезона најјаче кошаркашке лиге свијета почиње у уторак 18. октобра 2022. године и по свему судећи, чека нас узбудљива и неизвјесна НБА партија најбољих свјетских кошаркаша.

Поред НБА лиге на Арена Спорт и НБА ТВ каналима, као м:тел корисници Претплата тарифних модела, интегрисаних пакета интернета и ТВ-а, одређених м:САТ пакета услуга и бизнис услуга, бићете у прилици да пратите НБА утакмице по избору и онлине уз NBA aplikacije: NBA League Pass ili NBA Team Pass.

NBA League Pass омогућиће вам да гледате уживо све НБА утакмице у периоду од 30 дана од датума активације по цијени од 13 КМ, а NBA Team Pass да гледате свој одабрани тим на свим НБА утакмицама уживо у периоду од 30 дана од дана активације по цијени од 11 КМ. Активацију ћете најбрже обавити путем апликације/портала moj.mtel.ba.

Уз сваку активацију NBA League Pass додатка и опције NBA Team Pass, корисници мобилних услуга м:тел-а на коришћење бесплатно добијају 100 ГБ интернета за гледање садржаја.

Кошаркашке виртуозе, најбоље играче који кошарку претварају у магију, потражите на НБА каналу на позицији 106 у основном м:тел ТВ пакету, гдје ћете бити у прилици да пратите бројне директне ТВ преносе, посебне емисије и ексклузивне госте.

За више информација о НБА пакетима посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Уживајте у НБА сезони уз м:тел!

Коментари 0
Повезане вијести
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
„Дом инвест“ гради дом за вас „Дом инвест“ гради дом за вас
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    16h 50m
    0
  • Крађа у Палама
    15h 8m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    11h 35m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    14h 23m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    7h 44m
    0