Појачана контрола возача двоточкаша до краја седмице

05.08.2020. 09:34
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Министарство унутрашњих послова Републике Српске ће од 6. до 9. августа спроводити појачану контролу саобраћаја с акцентом на контролу возача мотоцикла, лаког мотоцикла, мопеда и бицикла, саопштено је из МУП-а РС.

Како су навели, акција се спроводи с циљем спречавања саобраћајних незгода (прошле године у августу у саобраћајним незгодама смртно је страдало 20 особа), а у њеном спровођењу биће ангажовани и службени мотоцикли.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске позива грађане на максималан опрез и одговорно понашање приликом учешћа у саобраћају како би број саобраћајних незгода, нарочито оних с посљедицама по возаче био што мањи.

Подсјећамо, Министарство и током августа спроводи кампању "Вози опрезно - путуј безбједно" како би се превентивно дјеловало и подстакло грађане на одговорно учешће у саобраћају.

Коментари 0
Повезане вијести
Прошле године из саобраћаја искључено 18.797 пијаних возача Прошле године из саобраћаја искључено 18.797 пијаних возача
Припадници МУП-а Српске обезбиједили баки Невенки кров над главом Припадници МУП-а Српске обезбиједили баки Невенки кров над главом
МУП Српске трага за Фатоном Хајризијем, упутили апел грађанима МУП Српске трага за Фатоном Хајризијем, упутили апел грађанима
Најчитаније
  • Преминула дјевојчица Хелена Гавран - Почивај у миру, црвенокоса дјевојчице!
    21h 26m
    2
  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    7h 54m
    0
  • Интервју са др Игором Лукићем, кандидатом за градоначелника Источног Сарајева
    23h 20m
    18
  • Куглоф
    18h 20m
    0
  • Кроз гусле струјао и бол и надање цијелог народа: 257 година од рођења Филипа Вишњића
    7h 45m
    0