Поклон за даме у м:тел пословницама

07.03.2023. 10:42
0
ИЗВОР: katera.news

На Дан жена, м:тел је за даме, поред мноштва попуста, припремио и поклон - арт принт умјетничке слике.

Већ другу годину заредом, м:тел за празник посвећен женама, свим дамама које дођу у пословницу поклања репродукцију умјетничког дјела посвећеног овом дану и свим припадницама њежнијег пола! Овога пута, то је репродукција умјетничке слике свестране бањалучке умјетнице Иване Јанковић, која у својим радовима скреће пажњу на положај жене у друштву, руши стереотипе, те велича љепоту, снагу и борбеност. Порука овог арт принта је „Извини што сам тако јака“, како бисмо се, како каже умјетница, „подсјетили колико је битно да растемо и цвјетамо“. 

Ријеч је о ограниченој серији радова, те управо због поруке коју носи представља вриједан поклон за даме које буду у прилици да на Дан жена посјете продајно мјесто и постану власнице арт принта посвећеног снази жене. 

Такође, м:тел позива припаднице њежнијег пола да прате друштвене мреже ове компаније, јер ће на овај дан подијелити и друге лијепе поклоне с репродукцијом младе умјетнице.

Свакако, м:тел је спремио и промотивну осмомартовску понуду уређаја коју можете пронаћи како у пословницама, тако и на м:тел сајту.

Коментари 0
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    6h 24m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    13h 30m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    7h 39m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    11h 57m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    13h 49m
    0