Поклон за даме у м:тел пословницама

07.03.2023. 10:42
0
ИЗВОР: katera.news

На Дан жена, м:тел је за даме, поред мноштва попуста, припремио и поклон - арт принт умјетничке слике.

Већ другу годину заредом, м:тел за празник посвећен женама, свим дамама које дођу у пословницу поклања репродукцију умјетничког дјела посвећеног овом дану и свим припадницама њежнијег пола! Овога пута, то је репродукција умјетничке слике свестране бањалучке умјетнице Иване Јанковић, која у својим радовима скреће пажњу на положај жене у друштву, руши стереотипе, те велича љепоту, снагу и борбеност. Порука овог арт принта је „Извини што сам тако јака“, како бисмо се, како каже умјетница, „подсјетили колико је битно да растемо и цвјетамо“. 

Ријеч је о ограниченој серији радова, те управо због поруке коју носи представља вриједан поклон за даме које буду у прилици да на Дан жена посјете продајно мјесто и постану власнице арт принта посвећеног снази жене. 

Такође, м:тел позива припаднице њежнијег пола да прате друштвене мреже ове компаније, јер ће на овај дан подијелити и друге лијепе поклоне с репродукцијом младе умјетнице.

Свакако, м:тел је спремио и промотивну осмомартовску понуду уређаја коју можете пронаћи како у пословницама, тако и на м:тел сајту.

Коментари 0
Најчитаније
 • "Дани тикве" окупили велики број излагача и посјетилаца (ФОТО)
  11h 24m
  0
 • Највећу тикву узгојила Бојанa Милановић из Пријепоља
  10h 58m
  0
 • Активан хуманитарни број 17092 за нашу Магдалену!
  15h 41m
  0
 • Свете мученице Вера, Нада и Љубав и мајка им Софија
  16h 58m
  0
 • Возио 228 километара на час, дјеца нису била везана
  5h 22m
  0