Поклоните књигу и постаните „задужбинар срца“

28.07.2023. 13:05
0
ИЗВОР: katera.news

Чинити добро најљепши је осјећај који сами себи можемо приуштити. Поклонивши само једну књигу, учинићете добро дјело, омогућити да наши људи у далекој Аустралији имају прилику очувати или стећи знање свог матерњег језика. А, то можете учинити тако што ћете у било којој пословници компаније м:тел, широм БиХ, пронаћи кутију с натписом „Задужбина срца – нека нас књига спаја“. Управо та кутија је мјесто у које можете одложити књигу, као поклон својим сународницима, односно као дар за фонд наше библиотеке у Мелбурну.

Компанија м:тел и Удружење грађана Хуманитас, покренули су ову акцију прикупљања књига у јуну мјесецу, а до сада је већ прикупљен велики број наслова, како оних које су донијели грађани тако и поклона које су за ову акцију даровале библиотеке. 

- Утисци наших суграђана у вези са овом акцијом су веома позитивни. Срећни смо када имамо прилику да спајамо људе, како кроз оно чиме се бавимо – телекомуникацијама, тако и путем лијепих и хуманих дјела, а ова акција то свакако јесте - рекла је Сандра Станић, главни сарадник за друштвену одговорност компаније м:тел.

Позив да се укључите у акцију „Задужбина срца – нека нас књига спаја“ још увијек је отворен, као и врата свих пословница компаније м:тел за све оне који желе учествовати у овој хуманој и лијепој акцији.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    19h 0m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    17h 55m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    12h 43m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    13h 49m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    22h 17m
    0