Покрени авантуру уз GoPro Hero 10 акцијску камеру из м:тел понуде

20.06.2023. 15:01
0
ИЗВОР: katera.news

Један од популарнијих GoPro модела – преносива акциона камера Hero 10, идеална је за све љубитеље авантуре и адреналина, али и за свакога ко жели професионално да забиљежи и сачува значајне животне тренутке у облику видео-садржаја.

Врхунска камера има већу брзину кадрова, одзив контроле додиром, а револуционарни процесор омогућава снимање у 5.3 К резолуцији при 60 сличица у секунди, те резолуцију фотографија од 23 МП, са високим детаљима и ажурираним поставкама и функцијама. Уколико желите, можете користити и опцију 8x “Slo-Mo” за снимање успореног кретања у 2.7 К резолуцији. Кључна побољшања долазе као још један ГП2 чипсет, омогућавајући нове стопе дизајна успореног снимања, брзину преноса и побољшање квалитета слике.

HyperSmooth 4.0 пружиће изузетну стабилизацију у сваком тренутку и снимање видео-материјала врхунског квалитета, а уз помоћ ове технологије створићете изванредне снимке чак и у условима слабог освјетљења.

Фантастичну GoPro Hero10 камеру потражите по цијени од 48,00 КМ мјесечно у неком од м:тел ИПТВ пакета и снимите изузетне детаље и задивљујуће контрасте ваших нових авантура.

Додатне информације о понуди  погледајте на www.mtel.ba или посјетите неку од најближих м:тел пословница.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    2h 28m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    21h 0m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    15h 38m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    16h 10m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    21h 43m
    0