Повратак у школу уз м:тел комбинуј тарифе

30.08.2024. 14:25
0
ИЗВОР: katera.news

Повратак у школу доноси мноштво промјена и узбуђења, како за ученике, тако и за њихове родитеље. Док се д‌јеца спремају за нове изазове и авантуре, родитељи су заокупљени неопходном припремом малишана за нову школску годину.

Како бисте са својом д‌јецом остали повезани и знали гд‌је се налазе у сваком тренутку, предлажемо вам да их опремите са м:тел Kombinuj:S Junor тарифом и Mykiпаметним сатом.

Тарифни модел Kombinuj:S Junior је модел са комбинованим начином плаћања, односно фиксном мјесечном претплатом, у оквиру којег имате главни препаид рачун и бонус рачун. Након што се потроши бонус, рачун се може допунити препаид допуном, као сваки други препаид, односно Допуна рачун. Фиксна мјесечна претплата износи 10 КМ што уједно представља и бонус на рачуну за разговоре и поруке, а поред тога ту је и 500 МБ мобилног интернета.

Уз ову м:тел тарифу намијењену најмлађим корисницима, препоручујемо и паметни сат Myki у роза и плавој боји, идеално за ваше малишане. Овај паметни д‌јечији сат омогућава да на поуздан начин будете у контакту са вашим д‌јететом, као и да у сваком тренутку знате његову тачну локацију. Сат је водоотпоран, а говорне поруке, СОС типка, камера и игрице чине га фантастичним геџетом за сваког школарца.

За све оне који до 20. септембра посјете м:тел продајно мјесто у Делта Планету у Бањалуци, Myki sat биће доступан по сниженој цијени.

Више информација о MyKi 4 Lite уређају и Kombinuj S:Junior tarifi погледајте на www.mtel.ba или сазнајте бесплатним позивом на 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон
Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди
Дупле гиге и нови телефон! Дупле гиге и нови телефон!
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 32m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 23m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 10m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 36m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 18m
    0