Повријеђена два пјешака - једном живот угрожен

09.12.2019. 21:51
0
ИЗВОР: Srna

Два пјешака су повријеђена од којих један теже у саобраћајној незгоди која се вечерас догодила на Главној градској магистрали у Зеници.

Из Оперативног центра Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона за портал "Klix" су рекли да се незгода догодила у 18.30 часова када је К.А. возилом ударио С.А. и Б.Б. који су превезени у Кантоналну болницу Зеница.

На Ургентном блоку Кантоналне болнице Зеница код С.А. су констатоване тешке тјелесне повреде и живот му је угрожен, док код Б.Б. још није установљен степен повреда.

Увиђај обављају службеници Одјељења крим-полиције у Полицијској управи и под руководством дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва ЗДК.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Земља затрпала рудара, у току акција спасавања Земља затрпала рудара, у току акција спасавања
Младић испитан због паљења заставе Српске у Зеници, саслушани и организатори скупа Младић испитан због паљења заставе Српске у Зеници, саслушани и организатори скупа
У Зеници запаљена застава Српске, хулигани узвикивали "Алаху екбер" и "Текбир" (ВИДЕО) У Зеници запаљена застава Српске, хулигани узвикивали "Алаху екбер" и "Текбир" (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    23h 50m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    13h 3m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    12h 34m
    2
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    12h 57m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    8h 50m
    0