Познат идентитет дјевојке која се разнијела бомбом

04.09.2019. 08:39
0
ИЗВОР: avaz.ba

Зеница је у шоку након незапамћене трагедије која се прексиноћ догодила у стамбеном комплексу “Макови” на Црквичком брду, када је Наида Чичак (22) починила самоубиство активирањем ручне бомбе. 

Бројни пријатељи остали су затечени вијешћу да је ведра дјевојка, која је у стану живјела сама као подстанар, одлучила дићи руку на себе. 

Мјештани Макови које сму новинари аваза посјетили, такође су шокирани догађајем који се догодио у њиховом комшилуку. Како су испричали, чули су јак ударац.

-Мислили смо, најприје, да је нешто у Жељезари. Нисам могла, искрено, ни помислити да је неко активирао бомбу у свом стану. Чуо се јак ударац! Убрзо су стигли полиција и ватрогасци, схватила сам да се нешто десило у нашем улазу - прича нам мјештанка Мајкова, иначе комшиница страдале Зеничанке.

Остали мјештани, такође, с невјерицом су коментирали овај случај.

Подсјетимо, до назапамћене трагедије дошло је један сат иза поноћи, када је млада Зеничанка, из још непознатих разлога, одлучила одузети себи живот и активирала бомбу.

Слика

Алдина Алић, портпарол МУП-а ЗДК, изјавила је раније за Аваз.ба да сви досадашњи докази упућују на то да се ради о самоубиству.

-Највјероватније се ради о ручној бомби. Том приликом наступила је смрт Зеничанке, која је у том тренутку била сама у стану - говори она.

Обављен увиђај

Увиђај на лицу мјеста, којим је руководио дежурни тужилац Тужилаштва ЗДК, је обављен, а Алић истиче да се, према свим до сада прикупљеним чињеницама, највјероватније ради о самоубиству.

Коментари 0
Повезане вијести
Лажна дојава о бомби у Католичком школском центру Лажна дојава о бомби у Католичком школском центру
Човјек се разнио бомбом! Човјек се разнио бомбом!
Окончана драма на аеродрому у Москви: Приведена путница која је пријетила бомбом Окончана драма на аеродрому у Москви: Приведена путница која је пријетила бомбом
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    3h 36m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    10h 42m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    9h 9m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    4h 51m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    11h 1m
    0