Предсједник Организације ветерана ОВК пријети ратом

10.12.2022. 14:50
1
ИЗВОР: glassrpske.com

Предсједник Организације ветерана такозване ОВК Фатон Кљинаку изјавио је, поводом најаве директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића да ће Београд размотрити повратак до 1.000 припадника снага безбједности на КиМ, да ће та организација одговорити ратом, преноси "Репортери".

Петар Петковић изјавио је да ће Београд размотрити, у складу са Резолуцијом 1244, повратак до 1.000 припадника српских безбједносних снага на простор Косова и Метохије.

Петковић је то рекао након низа акција Приштине усмјерених против Срба на целом КиМ, између осталог, упада специјалне косовске полиције у сјеверни дио Косовске Митровице, уласка возила приштинских специјалаца у двориште вртића у Лепосавићу и одузимања око 40.000 литара вина српској винарији у Великој Хочи.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Hari 10.12.2022. 21:15
    Ništa ovi iz UČK ne prijete bez veze, imaju snažnu podrški i mentore za Zapada koji im drže leđa, pa su se ovako osilili ko bijesni psi i terorišu ono malo Srpskog naroda koje je preživjelo onoliko pogrome i stradanje. Takav demokratski Zapad nikom ne treba, puna im usta ljudski prava koja po njihovim standardima važe za sve narode i nacion.manjine, osim za Srbe.
Повезане вијести
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца
Страшна прича из Грачанице: НАТО нам је убио дјецу - умјесто имена остале три тачке... Страшна прича из Грачанице: НАТО нам је убио дјецу - умјесто имена остале три тачке...
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    19h 41m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    17h 55m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    15h 45m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    8h 10m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    13h 43m
    0