Представници компаније М:тел у хуманој мисији

19.04.2023. 14:38
0
ИЗВОР: katera.news

Јелена Триван, генерални директор компаније м:тел, истакла је да су у оквиру акције "Нисте сами" посјетили бихаћко-петровачку епархију у жељи да заборављеном српском народу у овим крајевима уљепшају прославу највећег православног празника.

Том приликом даровали су пакете хране, које ће свештеници подијелити народу у име њих и послати поруку да остану на овим просторима.

Она је нагласила да је поред пакета помоћи њена жеља била да на овај начин поруче народу који овдје живи, да су са њима и да ма колико им било тешко, увијек имају осећај да нису сами и да нису заборављени.

- Као што знате, Срби су овде малобројни, живе расути по селима и значајно је да их пред Васкрс посетимо. Желим да пошаљем подршку и поручим свештенству, али и народу овог краја, да нису сами. Велика је помоћ, пре свега људска, да обиђемо наше људе који живе по селима овог краја, да им донесемо пакете и да им кажемо да смо уз њих. Желела сам да са својим колегама, у сусрет Васкрсу, донесем помоћ и овом крају, овој епархији - рекла је Триван.

Иначе, на овим просторима је углавном старачка популација, која нема никаквог примања, те ће им ова помоћ много значити.

Како је испричала директорка м:тел-а, представници ове компаније су сазнали да српски повратници живе у веома тешким условима, те да је свака помоћ добродошла.

- Ми смо однели храну и огрев тамо где је потребно. На терену смо сазнали да повратници живе без струје у језивим условима, заборављени од свих. Чак и сами свештеници који их обилазе једва имају икакве приходе, тако да ће м:тел и њима помоћи - рекла је Триван, која је нагласила да ће компанија м:тел наставити да помаже српском народу у потреби.

Ово је само наставак акције „Нисте сами, имате пријатеље”, којом је м:тел наставио да донира и помаже свим категоријама друштвене заједнице у којој послује. У претходној години, у склопу ове акције, помогнуте су бројне повратничке заједнице у Петровцу, Дрвару, Гламочу, Грахову, Оџаку, Бихаћу и многим другим мјестима, а низ донација м:тел-а, којима помажу друштво, се наставља и у 2023. години.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    9h 20m
    0
  • Крађа у Палама
    7h 38m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    21h 57m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    4h 5m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    6h 53m
    0