Пријем за најуспјешније гимназијалке у општини Источна Илиџа

14.10.2022. 09:14
0
ИЗВОР: katera.news

Маринко Божовић, начелник општине Источна Илиџа, јуче је уприличио пријем за средњошколке које су се својим успјесима истакле током прошле школске године.

Ријеч је о најбољим ученицама трећег разреда гимназије Средњошколског центра „Источна Илиџа" Емилији Бошњак, Дори Владичић и Анђели Станић, а пријему је присуствовала и професорица Тијана Ковачевић.

Као награду за труд и успјех, њихов излет у Требиње ће, одлуком начелника општине Источна Илиџа, финансијски подржати ова општина.

- Поносан сам што општина Источна Илиџа и Средњошколски центар „Источна Илиџа“ имају изразито надарене и вриједне младе људе као што су Дора, Емилија и Анђела. То су ученице које имају велики потенцијал и сигуран сам да ће се Источна Илиџа и у будућности поносити њиховим успјесима – нагласио је Божовић.

Слика

Фото: Општина Источна Илиџа

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО) Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО)
Ученици СШЦ „Источна Илиџа“ обиљежили Свјетски дан здравља и прикупљали новац за Веру Ученици СШЦ „Источна Илиџа“ обиљежили Свјетски дан здравља и прикупљали новац за Веру
Еколошка секција Средњошколског центра „Источна Илиџа“ обиљежила Свјетски дан вода (ФОТО) Еколошка секција Средњошколског центра „Источна Илиџа“ обиљежила Свјетски дан вода (ФОТО)
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    17h 53m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    18h 0m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    14h 42m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    9h 20m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    9h 52m
    0