Продато 2,45 милиона улазница за Свјетско првенство у Катару

18.08.2022. 20:54
0
ИЗВОР: srna.rs

Свјетска фудбалска федерација /Фифа/ саопштила је данас да је до сада продато 2,45 милиона улазница за утакмице Свјетског фудбалског првенства у Катару и да је доступно још 500.000 улазница.

Свјетско првенство почиње за три мјесеца.

Фифа је објавила да је 520.000 улазница продато у новој рунди која је окончана ове седмице. Међу мечевима за које влада највеће интересовање су утакмице Бразила против Србије и Камеруна.

Највише улазница до сада су купили становници Катара и сусједне Саудијске Арабије и Уједињених Арапских Емирата, а потом слиједе навијачи из САД, Енглеске, Мексика, Француске, Аргентине, Бразила и Њемачке.

Најјефтиније улазнице за гледаоце изван Катара коштају 69 долара. Навијачи морају да имају потврђену куповину улазнице да би могли да резервишу смјештај у Катару на званичном веб сајту Свјетског првенства, пренио је АП.

Током такмичења биће одигране 64 утакмице на осам стадиона у Дохи и околини. Првенство почиње 20. октобра, а укупни капацитет је три милиона улазница.

Око два милиона улазница стављено је у слободну продају, а милион је резервисано за Фифу и фудбалске савезе, спонзоре, емитере и госте Првенства.

Коментари 0
Повезане вијести
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Представљен дрес Србије за Европско првенство (ФОТО) Представљен дрес Србије за Европско првенство (ФОТО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    16h 45m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    19m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    19h 28m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    14h 20m
    6
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    23h 13m
    0