Промјена времена за викенд

03.01.2020. 14:27
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити умјерено до претежно облачно и суво вријеме уз сунчане интервале, док се увече и у ноћи на недјељу могу очекивати киша и сусњежица.

Јутро ће бити мало до умјерено облачно и суво са слабим мразом и маглом по појединим котлинама и ријечним долинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће умјерено до претежно облачно и суво уз сунчане периоде углавном на сјеверу, а у вечери и ноћи на недјељу киша у нижим, те сусњежица и снијег у вишим предјелима.
Јутарња температура ваздуха износиће од минус четири до два, на југу до пет, а највиша дневна од четири до 10, на југу до 12 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар источног и сјевероисточног смјера, а у Херцеговини слаба до умјерена бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена данас у 13 часова: Бјелашница минус четири, Рудо минус три, Вишеград минус два, Соколац минус један, Сребреница, Фоча и Невесиње један, Сарајево нула, Бугојно и Зеница два, Бијељина четири, Приједор и Хан Пијесак пет, Зворник и Иван седло шест, Мркоњић Град и Тузла седам, Добој и Бихаћ осам, Бањалука девет, Гацко и Неум 11, Билећа и Мостар 12, те Требиње 14 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра претежно сунчано и топлије Сутра претежно сунчано и топлије
Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша
Сутра дјелимично разведравање Сутра дјелимично разведравање
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 10m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    10h 34m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    8h 49m
    12
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    2h 8m
    5
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    10h 28m
    0