Пронађен путнички аутомобил отуђен у Источној Илиџи и враћен власнику

30.10.2019. 09:47
0
ИЗВОР: Катера

Полицијској станици Источна Илиџа, дана 26. 10. 2019. године пријављено је да је испред породичне куће на подручју општине Источна Илиџа отуђен путнички аутомобил марке „Volkswagen“, тип „Golf 2“, приватног власништва.

Оперативним радом полицијских службеника дошло се до информације да се путнички аутомобил налази на подручју Кантона Сарајево. Брзом интервенцијом, а у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Кантона Сарајево путнички аутомобил је наредног дана пронађен у мјесту Соколовић Колонија, општина Илиџа, Кантон Сарајево.

Аутомобил је враћен власнику, а полицијски службеници настављају даљи рад, под надзором тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево на проналску извршиоца кривичног дјела „Крађа“.

Коментари 0
Повезане вијести
Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице” Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
Божовић: Привредно позиционирани и у граду Источно Сарајево и у Српској Божовић: Привредно позиционирани и у граду Источно Сарајево и у Српској
Прослављена слава Храма Светог Василија Острошког у Источној Илиџи (ФОТО) Прослављена слава Храма Светог Василија Острошког у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    9h 2m
    0
  • Обавјештење о повременој обустави саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
    11h 9m
    0
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    16h 37m
    0
  • Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија
    18h 51m
    0
  • Трошкови транспорта велика брига родитеља - Помозимо Милошу!
    19h 39m
    0