Пронађена дрога у Источној Илиџи

17.08.2022. 09:59
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа јуче су, око 18,25 часова у улици Иве Андрића извршили контролу путничког аутомобила марке „Alfa Romeo“, којим је упрваљало лице А.Г. док се на мјесту сувозача се налазило лице М.Р., обојица из Сарајева.

Приликом контроле код сувозача је пронађена и одузета пвц кесица са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, укупне масе 5,4 грама, саопштили су из ПУ Источно Сарајево.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је рад на документовању кривичног дјела „Омогућавање уживања опојних дрога“.

Коментари 0
Повезане вијести
Лана Пантић побједник такмичења у рецитовању у Источној Илиџи Лана Пантић побједник такмичења у рецитовању у Источној Илиџи
Пјесничко вече Горана Врачара и Јелене Глишић у Источној Илиџи Пјесничко вече Горана Врачара и Јелене Глишић у Источној Илиџи
Основцима у Источној Илиџи представљена “Чаробна књига” Јелене Глишић (ФОТО) Основцима у Источној Илиџи представљена “Чаробна књига” Јелене Глишић (ФОТО)
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву
  6h 39m
  3
 • Младић убио комшију ашовом
  15h 8m
  0
 • Пут од Лапишнице до Хан Дервенте освијетљен
  16h 48m
  14
 • Четворо погинулих у саобраћајној несрећи код Мостара
  17h 46m
  0
 • Данас јавна трибина СДС-а у Касиндолу
  17h 32m
  0