Против Звезде у Београду играће тандем Ребић-Манџукић

13.02.2021. 11:22
0
ИЗВОР: sportske.net

Милан вечерас гостује Специји и више нема никаквих дилема, нити ће Пиоли кога чувати за Београд, Европа је у другом плану.

Милан жели да настави низ у шампионату, да искористи тешке утакмице Интера и Јувентуса и евентуално направи још већу предност на врху.

У Београду треба очекивати нападачки тандем из Хрватске, Ребић-Манџукић, затим Кастиљеха, несуђеног играча Звезде Крунића, а шансу ће вјероватно поново добити Далот, јер ће Пиоли чувати Калабрију за "Мадонину".

У Београду би требало очекивати Тоналија који ће данас бити на клупи, као и Реаловог Брахима Дијаза, Томорија из Челсија као једног централног бека, док ће други вјероватно бити неко искуснији, можда и капитен Ромањоли. 

Дакле услиједиће комплетна промјена како би се најбољи сачували за Интер, а неки играчи, Ибра сигурно, вјероватно и Ернандез и Кјаер.

У сваком случају, Звездине шансе ће тако бити веће, али опет, велики клубови као Милан имају квалитетне играче и међу резервама.

Коментари 0
Повезане вијести
Реми Фамоса и Алфа Модриче Реми Фамоса и Алфа Модриче
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
"Црвена звезда" освојила титулу првака "Црвена звезда" освојила титулу првака
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    22h 49m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    20h 51m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    19h 44m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    18h 52m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    19h 49m
    0