Радница повријеђена у пљачки продавнице

11.09.2019. 12:26
0
ИЗВОР: Српска инфо

Радница у продавници “Амко комерц” у општини Ново Сарајево задобила је лакше тјелесне повреде приликом пљачке ове радње коју је починило непозната особа, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево.

Непозната особа је јуче ујутру уз пријетњу пиштољем украло одређену суму новца из продавнице нанијевши запосленој женској особи повреде, а затим побјегло.

Љекарску помоћ повријеђеној пружила је екипа Завода за хитну медицинску помоћ, а потом су јој у Ургентном клиничком центру у Сарајеву констатоване лакше тјелесне повреде, наводи се у саопштењу МУП-а.

Увиђај су обавили полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево који настављају рад на расвјетљавању овог кривичног дјела, идентификовању и проналаску извршилаца.

Сарајевска полиција ухапсила је јуче три малољетне особе и Б.С. (18) јер се доводе у везу са пљачком продавнице “Имекс трејд” у општини Центар.

Јуче око 14 часова маскирана лица су уз пријетњу ножем украла одређену суму новца и цигарета и затим се удаљила у непознатом правцу.

Полицијски службеници настављају криминалистичку обраду над овим лицима.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Потврђена оптужница против два лица због тешке крађе у Источном Новом Сарајеву Потврђена оптужница против два лица због тешке крађе у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    6h 11m
    0
  • Слани мафини
    15h 32m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    17h 27m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    15h 21m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    9h 50m
    3