Раширите нови свијет умјетности и технологије - Huawei Mate Xs 2

18.10.2022. 15:48
0
ИЗВОР: katera.news

Отворите будућност већу него што сте икада замишљали. Huawei Mate Xs 2 jе врхунски уређај, прави спој иновативног дизајна и напредне технологије, са преклопним екраном у облику крила.

Са елегантним кућиштем, које је омогућено ваздушасто лаганим дизајном и напредним материјалима мале тежине, Huawei Mate XS 2 ће сигурно стати у ваш длан и у сваки џеп.

Револуционарна Falcon Wing шарка са дуплом ротацијом осигурава досљедну контролу пуног угла тако да телефон постиже савршено поравнање између екрана и шарке.

На фантастичном екрану високе резолуције све је брзо и глатко, угодно за рад и гледање. Филмове, серије и остали видео садржај ћете посебно доживјети уз богате звукове које производе ултра танки двоструки стерео звучници високе амплитуде.

Троструки систем камера чини чуда на фотографијама које имају више свјетла, већи ниво детаља и аутентичне боје које задивљују на први поглед.

Бриљантан у сваком погледу, Huawei Mate Xs 2 је комбинација снажних перформанси, дуготрајне батерије и супер брзог 66 W пуњења. Изузетно издржљив, направљен је да траје и буде отпорнији на падове и ударце.

Разлог више да постанете власник овог јединственог уређаја је што ћете у м:тел понуди на поклон добити и одлични паметни сат Huwei Watch GT3 Pro.

Више информација о врхунском преклопном телефону Huawei Mate Xs 2 потражите на адреси mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
„Дом инвест“ гради дом за вас „Дом инвест“ гради дом за вас
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    2h 39m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    20h 44m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    23h 32m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    16h 53m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    20h 32m
    4