Расписан конкурс за /су/финансирање омладинских пројеката

24.08.2020. 11:03
0
ИЗВОР: Srna

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске расписало је конкурс за /су/финансирање омладинских програма и пројеката у висини до 5.000 КМ за /су/финансирање појединачног пројекта.

Основни услови за учешће на конкурсу су да пријављени програми и пројекти доприносе побољшању положаја младих у Српској, да су од општег интереса за Републику Српску и/или јединицу локалне самоуправе, те да су носиоци реализације програма и пројеката испунили све раније утврђене обавезе према овом министарству, саопштено је из Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.

Међу условима је наведено да је потребно да су циљеви програма и пројеката у складу са планираним циљевима и активностима Омладинске политике Републике Српске, да
укључују већи број младих у реализацији активности и/или као крајње кориснике, те да се односе на минимум једну тематску област дефинисану у конкурсу.

Рок за реализацију програма и пројеката је шест мјесеци од дана затварања конкурса.

На конкурс се могу пријавити омладинске организације, организације за младе и републичке омладинске организације које су испуниле обавезу уписа у Омладински регистар, који води Министарство.

Конкурс је отворен до 14. септембра.

Коментари 0
Повезане вијести
Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
Дјеца и млади људи жртве менталних болести Дјеца и млади људи жртве менталних болести
Објављени конкурси за награде "Златна сова" и "Совица" Објављени конкурси за награде "Златна сова" и "Совица"
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    1m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    18h 23m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    19h 38m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    23h 56m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    15h 31m
    0