Реми Славије и Младости пред почетак другог дијела сезоне

26.02.2022. 18:14
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Славије из Источног Сарајева ремизирали су у генералној проби пред наставак Прве лиге Републике Српске у фудбалу одигравши 0:0 са Младости из Добоја код Какња.

Била је ово једна тврда утакмица, одлична провјера пред наставак првенства за обје екипе, а како су играли била је то дословно симулација првенствене утакмице.

Тврдо, чврсто, са доста ритма и дуела, а осим велике хладноће имали су на располагању и добре услове, терен са вјештачком травом и одлично суђење од Мирослава Бјелице.

Игра Соколова може задовољити Бојана Регоју. Имали су неколико шанси, међутим реализација је тренутно можда и највећа брига Соколова.

Најбољу шансу пропустио је Лука Асентић у 66. минути утакмице. Никола Бјелош је подвалио лопту за Авдаловића овај одиграо за Асентића, али је нападач домаћих изблокиран пред самим голом у одличној шанси.

Неколико минута касније још једна одлична шанса за Соколове, али послије прекида и одбијене лопте Никола Бјелош је изблокиран у посљедњи тренутак.

У посљедњој линији Славија је дјеловала прилично сигурно. Уз понеку замјерку Бојана Регоје добро је то изгледало, а гости нису створили превише шанси, нити је Нино Неџибовић имао превише потребе да реагује.

Што се тиче припрема, то би било то, Славија првенство наставља наредне суботе када у Источно Сарајево долази Будућност.

СЛАВИЈА: Неџибовић, Пушара, Беширевић, Поповић, Мандић, Бабан, Бабић, Муминовић, Н. Бјелош, Дабић, Мишовић  Играли су још: Ајкунић, Асентић, Авдаловић, Бојанић, Перовић

Коментари 0
Повезане вијести
Реми Фамоса и Алфа Модриче Реми Фамоса и Алфа Модриче
Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО) Марија Ана Милинковић - Како је деветнаестогодишњакиња освојила Милано (ФОТО/ВИДЕО)
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    23h 31m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    21h 33m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    20h 26m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    19h 34m
    1
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    14h 1m
    1