Три од укупно четири пројекта ће бити имплементирана на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву

03.08.2020. 22:22
0
ИЗВОР: ues.rs.ba

У оквиру програма Еразмус+ Изградња капацитета у високом образовању (Capacity Building in Higher Education) саопштени су резултати селекције пројеката за 2020. годину. Одобрено је 164 пројеката од 1005 пријављених из 11 региона.

Из региона Западног Балкана пријављено је 105 пројектних приједлога од чега је одобрено 18, уз напомену да земље из Западног Балкана учествују у још два пројекта у другим регионима. 

Универзитет у Источном Сарајеву учествоваће у четири пројекта као партнерска институција, од чега ће три бити имплементирана на Електротехничком факултету.

Највећи број пројектних приједлога је одобрен за регион Азије, укупно 48, затим за регион Јужних медитеранских земаља 34, регион Источних партнерских земаља 26, затим слиједе регион централне Азије 15, регион Латинске Америке 14, регион Руске федерације 12, регион АЦП 9, регион Јужне Африке 6 и за регион Средњег Истока (Ирак, Иран Јемен) одобрена су 4 пројекта.

Ерасмус + Изградња капацитета у високом образовању

Ерасмус +Изградња капацитета у високом образовању - Регион Западног Балкана

Коментари 0
Повезане вијести
Универзитет у Источном Сарајеву на првом мјесту универзитета у БИХ према извјештају SCImago Institutions Rankings Универзитет у Источном Сарајеву на првом мјесту универзитета у БИХ према извјештају SCImag...
Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине
Конкурс за упис студената 12. јуна Конкурс за упис студената 12. јуна
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    5h 43m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    2h 54m
    2
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    18h 40m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    17h 2m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    19h 16m
    3