Рогатица: Од 1. јуна конкурс за најљепшу фотографију

28.05.2020. 14:09
0
ИЗВОР: Катера/turisticka.opstinerogatica

Јавна установа Туристичка организација општине Рогатица организује конкурс за избор најљепших фотографија са територије општине Рогатица. Конкурс ће бити отворен од 1. јуна до 10. августа 2020. године.

Тема фотографија могу бити историјске, културне, природне и друге знаменитости општине Рогатица као што су: културно-историјски споменици, вјерски објекти, обичаји, људи, улице, културно-умјетнички програм, спортске манифестације, пејзажи, сеоски туризам и све оно што по вама представља љепоту и специфичност наше општине, саопштено је из Туристичке организације општине Рогатица.

Заинтересовани за учешће своје фотографије у JPEG формату од минимално 5 мегапиксела могу да пошаљу на адресу електронске поште организатора конкурса turizam.rogatica@gmail.com, најкасније до 10. августа. Сваки учесник може послати максимално 10 фотографија на конкурс са сљедећим подацима: име, презиме, адресу, број телефона, назив фотографије и мјеста на којем је снимљена.

- На крају конкурса одабраћемо и наградити 3 најљепше фотографије и уручити новчане награде учесницима. Фотографија може бити снимљена фото-апаратом или мобилним телефоном. Учесник мора бити аутор или носилац ауторских права за фотографије које пријављује на конкурс. Није дозвољено додавање логотипа, воденог жига и сличних ознака на фотографијама. Организатор се обавезује да ће, у случају коришћења фотографија, видљиво означити аутора. Аутор се одриче накнаде за репродуковање радова на сајту, Фејсбук страници, публикацијама, каталозима, плакатима и другим штампаним материјалима - нагласили су из ЈУ Туристичка организација општине Рогатица.

Радови достављени организатору, ради учешћа на конкурсу се не враћају. Аутори уступају своје фотографије на коришћење ЈУ Туристичка организација општине Рогатица и одричу се права на било какву финансијску или другу накнаду. Организатор не сноси одговорност за евентуално копирање, неовлашћено објављивање и сл. приспјелих и објављених фотографија, додаје се на крају саопштења.

Коментари 0
Повезане вијести
Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Прекид електричне енергије у Источном Новом Сарајеву, Рогатици и Фочи Прекид електричне енергије у Источном Новом Сарајеву, Рогатици и Фочи
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    8h 30m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    7h 25m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    2h 13m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    11h 47m
    0
  • Прије 25 година НАТО убио 60 путника „Ниш експреса“
    10h 48m
    1