Рогатица: Ограничено радно вријеме угоститељских и трговинских објеката

14.03.2020. 10:42
0
ИЗВОР: Srna

Форум за безбједност општине Рогатица с циљем спречавања ширења вируса корона забранио је рад дјечијим играоницама, ноћним клубовима, свадбеним салонима, фитнес центрима, спортским клубовима и удружењима која се баве фитнесом, док је за трговачке и угоститељске објекте радно вријеме ограничено.

Радно вријеме од 7.00 до 18.00 часова ограничено је за трговинске ценатре, трговине свих врста, укључујући пијацу, угоститељске објекте свих врста, занатске радње, рачунарске центре, кладионице и објекте сеоског туризма.

Трговински центри, трговине свих врста, укључујући и пијацу, те занатске радње недјељом могу радити до 12.00 часова, наводи се у наредби коју је потписао начелник Рогатице Милорад Јагодић.

Радно вријеме драгсторима и пекарама ограничено је од 7.00 до 22.00 часа свим данима у седмици.

Одјељење за инспекцијске послове и послове комуналне полиције задужено је да обезбиједи поштовање наредбе о регулисању радног времена трговинских и других објеката на подручју општине Рогатица, коју је донио Форум за безбједност.

Коментари 0
Повезане вијести
Радно вријеме за републичке празнике у општинама Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Радно вријеме за републичке празнике у општинама Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    9h 18m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    8h 2m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    20h 29m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    2h 47m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    22h 48m
    0