Сахрањен полицијски инспектор Ненад Марковић

04.10.2023. 15:06
0
ИЗВОР: srna.rs

Инспектор Полицијске управе Бијељина Ненад Марковић /38/, који је убијен ватреним оружјем, сахрањен је данас у Бијељини.

Свештенство Српске православне цркве служило је опијело на бијељинском Новом гробљу у Хасама, гдје су се од Марковића опростили родбина, колеге, пријатељи и комшије.

Министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран и директор Полиције Српске Синиша Кострешевић одали су пошту и посљедњи пут се опростили од младог колеге.

Полицијски службеник Срећко Панић рекао је да је немогуће пронаће ријечи које би могле изразити бол због губитка колеге Ненада.

- Ненад није био само још један полицијски службеник, био је стуб сваке истражне екипе, онај који је предњачио у расвјетљавању најтежих злочина, инспиришући својим неуморним трудом и посвећеношћу - рекао је Панић.

Ненад Марковић је рођен 1985. године у Љубљани, основну и средњу школу завршио је у Бијељини, а Високу школу унутрашњих послова у Бањалуци.

Полицијску каријеру започео је прије 15 година као помоћник командира Полицијске станице Бијељина, затим је обављао послове замјеника командира Полицијске станице, а од 2019. године послове инспектора криминалистичке полиције у овој полицијској управи.

Током свог рада у служби два пута је похваљиван од начелника Полицијске управе Бијељина.

Убијен је ватреним оружјем између недјеље и понедјељка, 1. и 2. октобра, испред бијељинског угоститељског објекта "Џил". Осумњичени за ово тешко убиство Никола Кокановић /23/ из Брчког је ухапшен, као и тројица која су осумњичена да су били његови помагачи у извршењу кривичног дјела.

Иза Ненада остали су ожалошћени родитељи, супруга и син.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас сахрана Петка Чанчара Данас сахрана Петка Чанчара
Сахрањен новинар Горан Маунага Сахрањен новинар Горан Маунага
Сахрана новинара Горана Маунаге сутра на гробљу Доњи Миљевићи Сахрана новинара Горана Маунаге сутра на гробљу Доњи Миљевићи
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    20h 45m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    11h 43m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    20h 9m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    18h 24m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    20h 3m
    0