Шаровић у Козарској Дубици: СДС може да мијења Републику Српску на боље

19.08.2019. 11:19
0
ИЗВОР: Srpska.info

Предсједник Српске демократске странке (СДС) Мирко Шаровић присуствовао је синоћ обиљежавању 29 година од оснивања ове странке у Козарској Дубици.

Шаровић је изразио увјерење да ће СДС трајати вјечно, истичући да ће ново руководство настојати да ствара јак СДС као странку која може да мијења Републику Српску на боље.

Шаровић је рекао новинарима да су обиљежавању 29 година од оснивања СДС у Козарској Дубици присуствовали многи чланови и симпатизери ове странке, те много младих.

– Мислим да СДС у Козарској Дубици заслужује да се окупи на овај важан тренутак. Ја сам овдје управо из тих разлога – рекао је Шаровић.

Предсједник општинског Одбора СДС у Козарској Дубици Озрен Бурсаћ рекао је да је та странка у протеклом периоду у овој општини спровела унутарстраначке изборе и формирала своје органе.

– Пред нама је интересантан пут, јер у Козарској Дубици нешто треба мијењати, а као и сваки пут у историји – СДС има ту обавезу и покретач је промјена, како у Републици Српској, тако и у Козарској Дубици – рекао је Бурсаћ новинарима.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    7h 46m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 0m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 7m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    18h 55m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    5h 22m
    0