Шеховац: Безбједност штићених особа није угрожена

16.11.2023. 14:41
0
ИЗВОР: srna.rs

Начелник Полицијске управе Источно Сарајевео Бранимир Шеховац изјавио је данас да припадници ове управе предузимају све неопходне мјере како би штићене особе биле сигурне, те да безбједност предсједника Републике Српске Милорада Додика није угрожена.

Шеховац је истакао да се предсједник Републике може осјећати безбједно на подручју које је у надлежности Полицијске управе Источно Сарајево, а вјерује и на подручју Републике Српске, као и друге штићене личности.

- Никада ни на који начин њихова безбједност није нити ће бити угрожена - рекао је Шеховац одговарајући на питања новинара.

Према његовим ријечима, припадници ове управе на јавним скуповима и мјестима гдје се појављују штићене личности предузимају све неопходне мјере и радње како би њихова безбједност била осигурана.

- Да ли ће неко искористити прилику да се услика са неком штићеном личности, а сутрадан извршити неко кривично дјело, то ми не можемо да претпоставимо - рекао је Шеховац и напоменуо да се о безбједности предсједника Републике стара Полиција Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Полиција предузима мјере да се грађани на подручју Сокоца осјећају сигурно Полиција предузима мјере да се грађани на подручју Сокоца осјећају сигурно
Шеховац: Видео-надзор даје добре резултате Шеховац: Видео-надзор даје добре резултате
Шеховац: Ускоро изградња новог објекта Полицијске управе Источно Сарајево Шеховац: Ускоро изградња новог објекта Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 2m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    21h 35m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 9m
    2
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 15m
    0
  • Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
    20h 37m
    0