СИПА ухапсила двије особе

10.11.2023. 10:52
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Агенције за истраге и заштиту /Сипа/ БиХ на подручју Бијељине и граничног прелаза Рача ухапсили су два лица због постојања основа сумње да су починила кривична дјела злоупотреба службеног положаја или овлаштења и фалсификовање исправе.

У оквиру ове акције, која је спроведена јуче, извршени су претреси на четири локације током којих је откривена и привремено одузета пословна документација, као и форензичке копије садржаја три рачунара у дигиталном облику, те други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку, саопштено је из Сипе.

Над осумњиченима је извршена криминалистичка обрада и испитивање, након чега су предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

Акција је спроведена по налогу Основног суда у Бијељини и под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а у сарадњи са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    5h 12m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    3h 56m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    20h 9m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    16h 23m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    21h 15m
    0