Сокочанин лишен слободе због више кривичних дјела

06.08.2019. 13:11
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници ПС Соколац поднијеће Извјештај о почињеном кривичном дјелу против лица К.М.  (1957) због сумње да је починио кривична дјела „Крађа“, „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Лице се сумњичи да у мјесту Шехбески град, општина Соколац извршио бесправну сјечу шуме, те да је дана 1. 8. 2019. године на истом локалитету физички напао полицијског службеника Полицијске станице Соколац, током обављања послова и задатака, нанијевши му тјелесне повреде, а потом се удаљио.

„О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, уз чију сагласност, те на основу Наредбе Основног суда Соколац су извршени претреси на више локација и том приликом су одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела, те пронађена одређена количина муниције различитог калибра“,саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Руска делегација донијела на Нови Зејтинлик честицу "Пламена сјећања" из Москве Руска делегација донијела на Нови Зејтинлик честицу "Пламена сјећања" из Москве
Средњошколски центар „Василије Острошки“ у понедјељак обиљежава Дан школе Средњошколски центар „Василије Острошки“ у понедјељак обиљежава Дан школе
Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику" Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    13h 11m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    9h 8m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    15h 15m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    12h 29m
    0
  • Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита
    11h 27m
    0