Соколац: Малишанима подијељено 150 новогодишњих пакетића

29.12.2020. 13:33
0
ИЗВОР: СРНА

Дјед Мраз данас је у соколачком вртићу подијелио 150 новогодишњих пакетића малишанима који у њему бораве, као и дјеци запослених у овој установи, рекла је директор Биљана Косорић.

Косорићева је изразила захвалност општини Соколац, која је и ове, као и преходних година, обезбиједила све пакетиће за дјецу Установе за предшколско васпитање и образовање.

- Ове године наш традиционални дочек Дједа Мраза и новогодишње славље било је много скромније због епидемиолошке ситуације, али смо ипак причинили празничну радост нашим малишанима, поштујући предложене мјере заштите - изјавила је Косорићева.

Она је истакла да овај вртић у вријеме предстојећих јануарских празника неће радити три дана - у петак, 1. јануара, као и у сриједу и четвртак, 6. и 7. јануара.

Начелник општине Соколац Милован Бјелица је, присуствујући свечаности у вртићу, малишанима и њиховим васпитачима пожелио да долазећа Нова година буде срећнија од 2020. и да им се све лијепе дјечије жеље и остваре.

Бјелица је изјавио да ће у наредних неколико празничних дана бити уручено 500 новогодишњих пакетића, које је обезбиједила општина Соколац.

Према његовим ријечима, осим пакетића за полазнике вртића, новогодишњим даровима ће се обрадовати дјеца - корисници дјечијег додатка, према списку Центра за социјални рад општине Соколац, дјеца Удружења "Подршка", те дјеце чији родитељи не могу обезбиједити овај вид дјечије радости за своје малишане.

У соколачком вртићу уписано је 137 дјеце у овој педагошкој години, а ових дана свакодневно долази око 120.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“ Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“
Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка
Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 3m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 2m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    23h 15m
    0
  • Партизан мијења име!
    13h 44m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    18h 17m
    0