Соколац: Почели радови на реконструкцији вртића (ФОТО)

03.11.2020. 11:24
0
ИЗВОР: оpstinasokolac.net

Замјеном вањске столарије почели су радови на реконструкцији зграде Установе за предшколско васпитање и образовање у Сокоцу.

Према ријечима Раденка Мојсиловића, инжењера предузећа „Марвел“ из Источног Сарајева које изводи овај дио посла, радовима је претходила припрема, током које су узете мјере за нове прозоре.

Слика

– Кренули смо са што бржом демонтажом старих и постављањем нових прозора. Очекујемо да ће промјена вањске столарије на згради вртића трајати два дана, затим почињемо са радовима на згради општине. Послије тога, слиједи обрада и постављање прозорских клупица - рекао је Мојсиловић.

Слика

Према плану пројекта, након замјене столарије, предстоји утопљавање зидова и реконструкција фасаде на обје зграде, посао који је повјерен предузећу „Техноградња“ из Фоче који би, уколико то вријеме дозволи, требао бити завршен до краја новембра.

Коментари 0
Повезане вијести
Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија О...
Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    3h 31m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    2h 55m
    0
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    23h 48m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    17h 39m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    2h 49m
    0