Сутра хуманитарни плесни мјузикл за Предрага Крсмановића

06.07.2023. 14:41
0
ИЗВОР: katera.news

Плесни студио „Орион“ организује сутра у дворани Основне школе „Србија“ Пале хуманитарни плесни мјузикл са гостима, Музичким ансамблом Пале и Дјечијим центром „Бубамара“.

Како су рекли из Плесног студија „Орион“, повод је тешка ситуација нашег суграђанина Предрага Крсмановића, који се бори са опаком болести, а за терапију су неопходна велика финанијска средства.

Плесни мјузикл почиње у 19.00 часова, а средства ће се скупљати на лицу мјеста уз помоћ Црвеног крста Пала, на основу добровољног прилога.

- Апелујемо на хуманост наше средине, апелујемо на наше драге комшије, суграђане и све људе добре воље, да својим присуством, донацијама помогну да скупимо довољно новаца за наставак терапије како би опоравак био што успјешнији – поручили су из „Ориона“.

За све оне који нису у могућности да присуствују хуманитарном плесном мјузиклу, отворен је жиро рачун на који могу уплатити новац Банка Поштанска Штедионица Бања Лука, број жиро рачуна: 571-050-01033030-0

Коментари 0
Повезане вијести
Милошу Божовићу потребна наша помоћ, заједно можемо све! Милошу Божовићу потребна наша помоћ, заједно можемо све!
Од данас активан број 1413 за помоћ Сергеју Од данас активан број 1413 за помоћ Сергеју
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    19h 52m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    19h 23m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    15h 39m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    19h 46m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    11h 34m
    2