Сутра наоблачење, могућа сусњежица на високим планинама

26.02.2021. 14:12
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра прије подне очекује се постепено наоблачење, у другој половини дана локално је могућа киша, са дневном температуром између осам и 13, на југу до 21 степен Целзијусов.

Ујутру се очекује мјестимично слаба киша и пад дневне температуре.

Током дана ће бити сунчаних периода, највише на југу.

Крајем дана уз пад температуре на високим планинама слаба киша може прећи у сусњежицу, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Дуваће вјетар умјерене јачине сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће већином између минус два и четири степена, на југу до девет степени, а највиша дневна температура ваздуха углавном између осам и 13, на југу од 17 до 21 степен.

Температура ваздуха данас у 13.00 часова: Чемерно 13, Неум 14, Фоча, Калиновик, Вишеград 16, Хан Пијесак, Соколац, Гацко 17, Шипово, Билећа, Бијељина 18, Србац, Сребреница, Мркоњић Град, Невесиње, Нови Град, Ливно и Сарајево 19, Дринић, Зворник, Дрвар, Тузла и Зеница 20, Приједор, Добој, Требиње и Мостар 21, Рибник, Бањалука и Бихаћ 22 и Груде 23 степена. 

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра умјерено до претежно облачно Сутра умјерено до претежно облачно
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    4h 28m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    22h 33m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    18h 42m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    22h 21m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    16h 49m
    0