Сутра облачно, мјестимично с кишом

02.12.2020. 14:05
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити облачно вријеме, мјестимично са кишом и температуром ваздуха од три до 12 степени Целзијусових.

Јутро ће у већини крајева бити потпуно облачно, а на западу, југоистоку и југу са кишом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана и послије подне биће облачно у свим предјелима, повремено са кишом, у Херцеговини јачом и обилнијом, уз могуће услове и за грмљавину.

Најмање падавина се очекује на истоку и сјевероистоку, гдје ће само повремено бити слабе кише.

Јутарања температура ваздуха биће од минус три до осам степени Целзијусових.

У Посавини и Крајини дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверозападног смјера, у осталим предјелима ууглавном југоисточни, а у Херцеговини повремено јаки удари југа, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена данас у 13.00 часова: Мраковица минус пет, Фоча минус четири, Мркоњић Град, Бјелашница и Сарајево минус два, Шипово и Зворник минус један, Калиновик, Србац, Приједор, Бањалука, Бихаћ, Градачац, Сански Мост и Сребреница нула, Соколац, Бијељина, Бугојно, Дрвар, Јајце, Ливно и Зеница један, Вишеград, Добој и Тузла два, Хан Пијесак три, Мостар четири, Чемерно, Гацко, Невесиње и Широки Бријег пет, Груде осам, Билећа и Требиње девет, Неум и Столац 12 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра сунчано и још топлије Сутра сунчано и још топлије
Данас сунчано, температура до 24 степена Данас сунчано, температура до 24 степена
Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    9h 25m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    11h 56m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    9h 39m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    9h 31m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    1h 46m
    0