Сутра почиње Славијин 3X3 баскет у Источном Сарајеву

11.08.2022. 20:28
0
ИЗВОР: sportdc.net

Традиционални Славијин 3x3 турнир у баскету у Источном Сарајеву ове године је помјерен за нешто каснији термин и умјесто јула играће се од сутра, па до недјеље.

Ове године, очекује се долазак четрдесетак екипа и то 12, а можда и по нека више у сениорској конкуренцији, двадесетак у омладинским селекцијама, а биће и неколико екипа дјевојчица, по први пут.

Турнир се игра на терену у парку Гаврило Принцип, а јако битно је нагласити да у случају кише, а нажалост током викенда најављене су падавине, турнир ће се преселити одмах поред, у новоизграђену спортску дворану на Тргу Србија.

Биће ту добро познатих имена домаћој публици, поједини баскеташи ће ту бити по први пут, а све у свему очекује се један истински спектакл за љубитеље баскета.

Дјевојчице су на распореду у петак вече, субота је током читавог дана резервисана за сениоре, од јутарњих сати, преко дана ће бити пауза, а у послијеподневним сатима и навече нокаут фаза, док ће у недјељу тродневни догађај затворити омладинске категорије у мушкој конкуренцији. Више информација свакако можете добити на страници организатора, који ће благовремено обавјештавати јавност. 

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“ Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“
Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    2h 53m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    9h 59m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    8h 26m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    4h 8m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    10h 18m
    0