Сутра прекид електричне енергије у Палама

10.07.2023. 21:35
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају кориснике на подручју ове општине да ће сутра доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије.

Због радова на 10kV Компес, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Горњи и Доњи Прибањ, Жељезничка станица 1 и 2, дио улица Карађорђева и Луке Вукаловића, Панорама и Х. Форест.

Осим тога, због радова на 10kV Требевић, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 17.00 часова потрошачима у насељима Јасик, Мунићи, Челина, Довлићи, Брус и репетитор Требевић. Из „Електродистрибуције“ Пале напомињу да ће због радова на 10kV Требевић без струје исти потрошачи и у истом приоду бити у сриједу и четвртак.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    19h 6m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    4h 39m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    19h 16m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    4h 45m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    4h 43m
    0