Сутра претежно облачно

01.03.2023. 15:12
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити претежно облачно вријеме, локално у низинама може пасти мало кише, а на планинама се очекује сусњежица и снијег.

Најнижа јутарња температура ваздуха биће између минус један и три, на југу од четири до осам степени Целзијусових, а највиша дневна између два и шест, на југу од десет до 15 степени Целзијусових.

Ујутру ће бити облачно уз слабе падавине само понегдје. У нижим предјелима ће падати слаба киша, а на планинама слаб снијег. Прије подне падавине ће престати и током дана ће бити облачно и претежно суво, уз могућу слабу кишу само још понегдје на истоку. На југу ће бити топлије уз дјелимично разведравање и сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб источног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха данас у 13.00 часова: Кнежево, Бјелашница, Иван седло минус два, Дринић и Чемерно минус један, Калиновик, Мркоњић Град и Шипово нула, Рибник, Сребреница, Хан Пијесак, Бихаћ, Ливно, Сарајево и Сребреница један, Бањалука, Добој, Невесиње, Нови Град, Приједор, Србац, Дрвар, Градачац, Сански Мост и Тузла два, Бијељина, Соколац и Зеница три, Гацко, Зворник и Фоча четири степена Целзијусова.

У Мостару је измјерено пет степени Целзијусових, у Рудом, Вишеграду и Широком Бријегу шест, Билећи седам, те Требињу осам и Неуму десет степени.

Коментари 0
Повезане вијести
Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Сутра претежно сунчано Сутра претежно сунчано
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 15m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 14m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 50m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 11m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 54m
    9