Сутра претежно облачно

01.03.2023. 15:12
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити претежно облачно вријеме, локално у низинама може пасти мало кише, а на планинама се очекује сусњежица и снијег.

Најнижа јутарња температура ваздуха биће између минус један и три, на југу од четири до осам степени Целзијусових, а највиша дневна између два и шест, на југу од десет до 15 степени Целзијусових.

Ујутру ће бити облачно уз слабе падавине само понегдје. У нижим предјелима ће падати слаба киша, а на планинама слаб снијег. Прије подне падавине ће престати и током дана ће бити облачно и претежно суво, уз могућу слабу кишу само још понегдје на истоку. На југу ће бити топлије уз дјелимично разведравање и сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб источног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха данас у 13.00 часова: Кнежево, Бјелашница, Иван седло минус два, Дринић и Чемерно минус један, Калиновик, Мркоњић Град и Шипово нула, Рибник, Сребреница, Хан Пијесак, Бихаћ, Ливно, Сарајево и Сребреница један, Бањалука, Добој, Невесиње, Нови Град, Приједор, Србац, Дрвар, Градачац, Сански Мост и Тузла два, Бијељина, Соколац и Зеница три, Гацко, Зворник и Фоча четири степена Целзијусова.

У Мостару је измјерено пет степени Целзијусових, у Рудом, Вишеграду и Широком Бријегу шест, Билећи седам, те Требињу осам и Неуму десет степени.

Коментари 0
Повезане вијести
Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових
Сутра претежно облачно са слабим пљусковима Сутра претежно облачно са слабим пљусковима
Сутра умјерено до претежно облачно Сутра умјерено до претежно облачно
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    22h 20m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    8h 19m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    6h 46m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    8h 38m
    0
  • "Кад ти живот створи хиљаду разлога за плакање, ти му покажи хиљаду разлога за осмијех!"
    9h 36m
    1