Сутра претежно облачно са кишом

01.03.2024. 15:24
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити умјерено до претежно облачно вријеме са кишом или локалним пљусковима, углавном у јужним, западним и сјеверним подручјима.

Ујутру и прије подне биће умјерено до претежно облачно, око ријека и по котлинама понегдје са маглом. На југу и крајњем западу понегдје је могућа киша, а у осталим предјелима биће суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће топло и промјенљиво облачно са сунчаним периодима и пролазном кишом која ће се премјештати од југа и запада ка сјеверу и истоку. На сјевероистоку ће остати претежно суво.

Јутарња температура ваздуха износиће од два до осам, на југу до 10, а дневна од 10 до 16, на сјеверу и сјевероистоку до 19 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб од умјерен, јужни и југозападни.

У Републици Српској и ФБиХ данас је било умјерено до претежно облачно вријеме, понегдје у западним и југозападним подручјима регистрована је и слаба киша.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус један степен, Чемерно седам, Гацко, Калиновик и Ливно девет, Иван седло 10, Кнежево, Мраковица и Хан Пијесак 11, Дринић, Соколац, Бихаћ и Широки Бријег 12, Билећа 13, Нови Град, Приједор, Бугојно и Дрвар 14, Бањалука, Мркоњић Град, Рибник, Србац, Требиње, Шипово, Мостар и Сански Мост 15, Фоча, Градачац, Неу и Сарајево 16, Вишеград, Рудо и Сребреница 17, Добој и Зворник 18, Бијељина, Тузла и Зеница 19 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови
Сунчано и топло Сунчано и топло
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    11h 7m
    3
  • Земљотрес у БиХ
    12h 42m
    0
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    21h 6m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    20h 3m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    14h 46m
    9