Сутра претежно облачно са кишом

01.03.2024. 15:24
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити умјерено до претежно облачно вријеме са кишом или локалним пљусковима, углавном у јужним, западним и сјеверним подручјима.

Ујутру и прије подне биће умјерено до претежно облачно, око ријека и по котлинама понегдје са маглом. На југу и крајњем западу понегдје је могућа киша, а у осталим предјелима биће суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће топло и промјенљиво облачно са сунчаним периодима и пролазном кишом која ће се премјештати од југа и запада ка сјеверу и истоку. На сјевероистоку ће остати претежно суво.

Јутарња температура ваздуха износиће од два до осам, на југу до 10, а дневна од 10 до 16, на сјеверу и сјевероистоку до 19 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб од умјерен, јужни и југозападни.

У Републици Српској и ФБиХ данас је било умјерено до претежно облачно вријеме, понегдје у западним и југозападним подручјима регистрована је и слаба киша.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус један степен, Чемерно седам, Гацко, Калиновик и Ливно девет, Иван седло 10, Кнежево, Мраковица и Хан Пијесак 11, Дринић, Соколац, Бихаћ и Широки Бријег 12, Билећа 13, Нови Град, Приједор, Бугојно и Дрвар 14, Бањалука, Мркоњић Град, Рибник, Србац, Требиње, Шипово, Мостар и Сански Мост 15, Фоча, Градачац, Неу и Сарајево 16, Вишеград, Рудо и Сребреница 17, Добој и Зворник 18, Бијељина, Тузла и Зеница 19 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра облачно и свјежије са повременом кишом Сутра облачно и свјежије са повременом кишом
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    22h 2m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    20h 46m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    15h 31m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    12h 30m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    12h 36m
    0