Сутра претежно облачно вријеме, пријеподне могућ снијег

02.02.2022. 17:12
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме уз могуће провијавање слабог снијега у првом дијелу дана на истоку и у централним крајевима.

Јутро ће бити хладно, током дана очекује се мање облака на сјеверу и југу уз сунчане периоде, док ће у осталим крајевима бити суво уз дјелимично раслојавање облака. У ноћи на петак поново повећање облачности са запада, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Најнижа јутарња температура ваздуха између минус шест и нула, на југу до пет степени, а највиша дневна између један и седам, на југу до 11 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен сјеверозападни вјетар, на планинама и на југу појачан сјеверни.

У већини крајева данас је било умјерено до претежно облачно вријеме. Од средине према крају дана у централним, сјеверним и источним подручјима падао је слаб снијег, а у низинама слаба киша.

У Херцеговини је било претежно сунчано, наводе из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус седам, Мркоњић Град нула, Калиновик, Рудо, Соколац, Сребреница и Јајце један, Бугојно два, Гацко, Зворник, Сарајево и Зеница три, Вишеград, Мраковица, Нови Град и Тузла четири, Србац, Добој и Градачац пет, Невесиње, Бањалука и Ливно шест, Бијељина, Рибник, Дрвар и Сански Мост седам, Приједор осам, Билећа и Бихаћ девет, Дринић 10, Требиње, Мостар и Неум 11 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Снијег поново забијелио БиХ Снијег поново забијелио БиХ
Сутра умјерено до претежно облачно Сутра умјерено до претежно облачно
Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    17h 39m
    0
  • Крађа у Палама
    15h 57m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    12h 24m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    15h 12m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    8h 33m
    0