Сутра сунчано и топло

15.03.2020. 15:14
0
ИЗВОР: Srna

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати сунчано и топло вријеме.

Јутро ће бити сунчано са слабим до умјереним мразем мјестимично, уз појаву сумаглице и магле око ријека и по котлинама, саопштено је Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана у свим предјелима биће сунчано и топло, са температурама изнад просјека за ово доба године.

Вјетар слаб до умјерен.

Јутарња температура до три, на југу шест, на планинама минус шест степени, а највиша дневна до 17, на југу око 20, на планинама три степена Целзијусова.

Данас је у БиХ било претежно облачно, након чега је наступило разведравање током дана, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура у 13.00 часова: Бјелашница минус шест, Хан Пијесак три, Калиновик, Мраковица четири, Соколац, Иван Седло шест, Мркоњић Град, Бугојно, Градачац осам, Бијељина, Шипово, Ливно, Тузла, Сребреница, Требиње девет, Рибник, Србац, Бихаћ, Сански Мост, Сарајево, Бањалука, Добој 10, Вишеград, Нови Град, Фоча 11, Рудо, Приједор 12, Широки Бријег 13, Билећа 14, Груде, Мостар 15, Неум 17 степени Целзијусових.

У уторак, 17. марта, јутро ће бити сунчано са слабим местимичним мразем, уз појаву сумаглице и магле око ријека и по котлинама. Током дана промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а на југу сунчано и веома топло. Јутарња температура до пет, на планинама минус четири, на југу осам, а највиша дневна до 19, на југу око 23, на планинама осам степени.

У сриједу, 18. марта, јутро ће бити промјенљиво облачно са сунчаним периодима у већини предјела, а на југу облачно и суво. Током дана у свим предјелима биће сунчано и топло, са температурама изнад просјека за ово доба године. Јутарња температура до седам, на планинама минус три, а највиша дневна до 19, на југу око 24, на планинама девет.

У четвртак, 19. марта, ујутро и током дана ће у свим предјелима бити сунчано и топло, са температурама изнад просјека за ово доба године. Јутарња температура до шест, на југу седам, на планинама минус три, а највиша дневна до 20, на југу око 23, на планинама девет степени.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра послије подне киша Сутра послије подне киша
За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме За викенд промјенљиво и нестабилно вријеме
Сутра облачно са пљусковима, послије подне разведравање Сутра облачно са пљусковима, послије подне разведравање
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    14h 51m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    12h 53m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    11h 46m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    11h 51m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    10h 54m
    1