Сутра сунчано, на сјеверу и југу вруће

12.09.2020. 17:14
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује сунчано и топло вријеме, на сјеверу и југу вруће, вјетровито у Семберији и Посавини.

Ујутру ће бити претежно ведро, на истоку уз малу до умјерену облачност, а по котлинама и око ријека са јутарњом маглом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од 14 до 19, у планинама од девет, на југу до 21, а максимална од 26 до 31, на сјеверу степен више, на југу и сјевероистоку око 34 степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен источни вјетар, током дана у Семберији и Посавини мало јачи, на југу умјерена, током дана и мало јача бура.

Према прогнози Федералог хидрометеоролошког завода, данас преовладава сунчано вријеме.

Мостар је са 34 степена био најтоплији, до је у исто вријеме, у 14.00 часова на Бјелашници измјерено 12 степени Целзијусових.

Температура у осталим мјестима: Чемерно и Борја 21, Калиновик и Мањача 23, Мраковица, Прњавор, Иван Седло и Котор Варош 24, Шипово, Пале, Шамац и Кнежево и Рогатица 25, Мркоњић Град, Соколац, Фоча, Челинац и Бихаћ 26 степени.

У Источном Сарајеву, Вишеграду, Бугојну, Градачцу, Санском Мосту, Сребреници, Гацку, Новом Граду и Братунцу измјерено је 27 степени, у Тузли, Рибнику, Приједору, Српцу, Рудом, Градишки и Лакташима 28, у Ливну и Сарајеву 29, у Бијељини, Добоју, Угљевику, Неуму и Зеници 30, у Билећи 31, а 33 степена у Требињу и Широком Бријегу.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра промјенљиво, током ноћи киша Сутра промјенљиво, током ноћи киша
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Сутра нестабилно са пљусковима и грмљавином Сутра нестабилно са пљусковима и грмљавином
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 36m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 59m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 32m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 29m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 20m
    0