Свечана академија координационог одбора Црвеног крста Сарајево-Романија

29.06.2022. 10:02
0
ИЗВОР: srna.rs

Координациони одбор Црвеног крста Сарајево-Романија одржаће сутра у Источном Новом Сарајеву свечану академију поводом обиљежавања 30 година постојања и рада Црвеног крста Републике Српске.

На академији ће бити уручена признања представницима локалних самоуправа, организација Црвеног крста Српске са подручја читаве регије, сарадницима и волонтерима, најављено је из Црвеног крста Републике Српске.

У склопу свечаног програма обиљежавања, присутни ће имати прилику да погледају документарни филм "Стазама хуманости" који представља својеврсно свједочанство бивших и садашњих запослених, сарадника и волонтера кроз тридесетогодишњу историју Црвеног крста Српске.

Свечана академија биће одржана у Културном центру Источно Ново Сарајево од 18.00 часова, а изјаве за медије су предвиђене у 17.30 часова у холу Културног центра.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисан роман "Ораховац рововима омеђен" Борислава Косановића Промовисан роман "Ораховац рововима омеђен" Борислава Косановића
Славија против Рудара и традиције Славија против Рудара и традиције
„Дани Србије у Српској“: Пројекције четири филма од 22. октобра у Источном Новом Сарајеву „Дани Србије у Српској“: Пројекције четири филма од 22. октобра у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    21h 58m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    22h 0m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    18h 12m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    21h 3m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    20h 57m
    0